, , , ,

Presentació de la campanya ,I tu per què recicles?

El dia 7 de març va tenir lloc la presentació de la campanya sobre sensiblització del reciclatge de l’ajuntament de Reus, I tu, per què recicles?

Les regidories de Via Pública i Medi Ambient de lAjuntament de Reus posen en marxa una campanya de sensibilització per incrementar els índex de recollida selectiva de residus.

La campanya té com a objectiu global  assolir un índex de recollida selectiva de prop del 22%, actualment, aquesta xifra és del 18,6%.

Les actuacions que es duguin a terme estan enfocades a fomentar l’increment de les fraccions de vidre, envasos, paper i cartró i l’orgànica.

La fórmula de campanya fuig de les formes més tradicionals, per la qual cosa estarà molt centrada en les accions de carrer omàrqueting de guerrilla i en les xarxes socials.

Aquesta proposta innovadora és una crida a l’acció, un projecte de ciutat, una contribució social i alhora un repte personal. És una campanya que busca mobilitzar els ciutadans, perquè facin el gest de reciclar perquè els aporta un “plus”: contribueixen a una ciutat més sostenible a la vegada que col·laboren en un projecte o causa social lligat a la ciutat. La campanya busca evidenciar que reciclar suposa un benefici compartit.

Més informació a @ReusRecicla i www.reusreciclaperprojectes.cat

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *