, ,

A l’abril el #JOBLAU, per les BIBLIOTEQUES AL CARRER!

La campanya I tu, per què recicles?, continua i aquest mes fomentarem el reciclatge del paper i el cartró.

El 2016, la fracció del paper va representar un 4,87% del total de la recollida selectiva. L’objectiu és incrementar aquest percentatge i  suposaria uns ingressos que es destinaran a un projecte cultural.

El projecte escollit és el que presenten les biblioteques de Reus, que consisteix en portar les seves activitats a les places i els carrers dels diferents barris de la ciutat i pretenen acostar i fomentar la lectura.

T’agraden la cultura, els llibres, la literatura? Et motiva que les activitats de les biblioteques puguin arribar a tots els racons de la ciutat? Doncs suma’t al #joblau!

Ajuntament de Reus Agència de Residus de Catalunya Biblioteca Xavier Amorós Reus Biblioteques Municipals de Reus Reus Capital de la Cultura Catalana 2017 Galatea Llibres Llibreria Gaudí#ituperquerecicles #reusrecicla #reusreciclaperprojectes #reciclatge

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *