, , ,

Dissabte, veniu a la Plaça del Prim a la festa del #joblau!

La campanya “I tu, per què recicles?” organitza una nova jornada festiva per promoure el reciclatge de paper i cartró, entre la ciutadania. Aprofitant que arriba Sant Jordi, aquesta vegada es vol implicar el món de la cultura perquè promogui el reciclatge, ja que amb els ingressos de  l’increment de recollida selectiva de paper i cartró es finançaran nous projectes per les biblioteques de la ciutat.

Durant aquesta setmana a les biblioteques Xavier Amorós, Pere Anguera i les llibreries de la ciutat es repartiran punts de llibres i informació sobre la campanya. El dissabte dia 22 a partir de les 5 hi haurà tallers infantils i berenar a la plaça del Prim.

Més informació a la pàgina web de la campanya www.reusreciclaperprojectes.cat

Al Facebook i Twitter @ReusRecicla

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *