, ,

Si reciclem el vidre, col·laborem amb el Programa de Gestió Alimentària Responsable de Reus

Aquest mes de juny continua la campanya ‘I tú, per què recicles’ destinada a la promoció del reciclatge de vidre a Reus. La campamya #joverd té com a objectiu col·laborar amb la millora de les les xifres de la recollida selectiva del vidre i al mateix temps ajudar a buscar finançament pel Programa de Gestió Alimentària Responsable de Reus.
Es tracta d’un programa innovador que situa Reus com a ciutat capdavantera en l’àmbit de la gestió alimentària i en la lluita contra el malbaratament alimentari.

El 27 d’agost de 2012, Reus va iniciar la implementació del projecte de recuperació d’aliments frescos per a persones sense recursos econòmics a la ciutat. En total, s’han recuperat, fins al 30 d’abril de 2017, 877.950 kg d’aliments frescos, que s’han fet arribar a través de les diferents entitats distribuïdores d’aliments de la ciutat.

El lideratge del programa correspon a la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus amb la implicació directa de la Fundació Banc dels Aliments i del Taller Baix Camp. També inclou la col·laboració estreta de l’Agència de Salut Pública de Catalunya i de Càritas Interparroquial de Reus. Hi participen de manera activa el Mercat del Camp i altres establiments alimentaris i entitats socials. I rep el suport d’entitats privades, institucions i administracions públiques, com l’Agència de Residus i la Diputació de Tarragona, entre d’altres.

Aquí trobareu el resum complet d’aquest programa

Programa Gestió Alimentària Responsable

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *