, , ,

Canvi de data de la festa del #joverd!!! Mireu com s’ho ha près la Ramoneta…

La pluja ha decidit fer acte de presència avui a #Reus i ens ha obligat a posposar a festa del #joverd, prevista inicialment aquesta tarda a la plaça Prim. Així que finalment s’ha decidit que la festa del #joverd es farà el proper dissabte, 10 de juny, de 6 a 9 de la tarda. Us hi esperem!

La Ramoneta Polida i Neta ja ho tenia tot a punt per fer acte de presència avui al centre de Reus. Mireu mireu el vídeo per saber que ha fet davant l’imprevist climatològic d’avui…

RECORDEU!!!!

Dissabte 10 de juny serem a la plaça del Prim, de 6 a 9, amb les mateixes activitats que ja us vam proposar per les festes del #jogroc #joblau i #jomarró. Des d’aquí us animem a participar del #joverd i, sobre tot sobre tot, recicleu!!

Seguiu-nos a la nostra pàgina de Facebook i a twitter per estar al dia del #reusreciclaperprojectes que la Ramoneta encara té molts consells per donar-vos! Està decidida a que Reus incrementi la recollida selectiva i quan la Recicladora Number 1 de Reus es proposa una cosa…

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *