, ,

Festa del reciclatge #joverd a la Plaça Prim

  • Aquest dissabte 10 de juny entre les 18.00h i les 21.00h tindrà lloc a la Plaça Prim de #Reus la festa del reciclatge #joverd destinada a fomentar la recollida selectiva del vidre dins la campanya “I tú perquè recicles”.

A la plaça Prim hi hauran tallers per esnsenyar als més petits algunes coses que es poden fer amb les ampolles de vidre per convertir-los en objectes de decoració. Veniu que s’ho passareu d’allò més bé amb algunes sorpreses que us hem preparat.

Heu de saber que l’Ajuntament de Reus destinarà els recursos que s’obtinguin de l’increment en la recollida selectiva del vidre a un projecte social per l’aprofitament alimentari i la lluita en contra la pobresa. Cada llar que recicla correctament el vidre, contribueix amb 1,2 euros al mes de benefici compartit? L’any 2016, a Reus es van reciclar 1.287 tones de vidre. Això correspon a un 3,28% del total de residus generats.

Com sempre també tindrem la presència de la Ramoneta Polida i Neta amb els seus consells, com aquests que podeu descobrir en aquests videos.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *