, ,

Visita a l’Institut Baix Camp, escola sostenible.

El passat dijous dia 15 de juny vam portar la campanya I tu, per què recicles? a l’Institut Baix Camp de Reus.

L’Institut Baix Camp  és un centre sostenible que promou entre els seus alumnes, professors i treballadors diferents accions i activitats per sensibilitzar i esdevenir  un centre més  compromès amb el medi ambient. En aquest blog es van recollint totes les accions que han fet fins ara, com per exemple la campanya de l’ajuntament de Reus sobre el foment de la recollida selectiva i la xerrada i taller que vam presentar-los la passada setmana.

Els alumnes de 1r. d’ESO, estan treballant la recollida selectiva, l’aprofitamanet dels recursos i el reciclatge de diferents materials, per tant els hi vam plantejar de fer el taller de caracterització de brossa, aquesta activitat vol analitzar el tipus de brossa que es genera i prendre consciència que la gran majoria de brossa que fa cap a la resta són deixalles que poden ser dipositades en els contenidors de recollida selectiva. Amb aquests alumnes vam agafar bosses de brossa de les papareres del pati i van poder comprovar que hi havia molta part de la brossa que podia haver estat reciclada, sobretot envasos lleugers i restes d’aliments.

Al ser un col·lectiu de joves els hi vam presentar el #jomarro, ja que poden identificar-se més amb uns dels objectius, el foment de l’art urbà i joves creadors.

Seguiu-nos a les xarxes socials, @reusrecicla #ituperquerecicles #reusreciclaperprojectes #jomarro.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *