, , ,

La campanya #joverd de foment del reciclatge de vidre, a la Festa Major Petita

Reus viu amb gran emoció la Festa Major de Sant Pere. Aquest dimarts va ser una jornada amb molt de protagonisme pels petits. Per aquest motiu  es van repartir globus de la campanya #joverd, entre els més petits, que s’ho van passsar d’allò més bé esperant els elements festius amb els seus globus de color verd, tal i com podeu veure en aquesta galeria d’imatges realitzada poc abans de la sortida del Seguici Petit a la plaça del Mercadal.

Ja sabeu que l’Ajuntament de Reus destinarà els recursos que s’obtinguin de l’increment en la recollida selectiva del vidre a un projecte social per l’aprofitament alimentari i la lluita en contra la pobresa.

Cada llar que recicla correctament el vidre, contribueix amb 1,2 euros al mes de benefici compartit? L’any 2016, a Reus es van reciclar 1.287 tones de vidre. Això correspon a un 3,28% del total de residus generats. Per això és important incrementar aquesta campanya de difusió i conscienciació de la importància del #reciclatge i la Festa Major de Reus és un bon moment per fer-ne difusió entre els més petits, tal i com es pot veure en aquestes imatges.

Recordeu que al contenidor verd no hi van tots els vidres. Aquí trobareu tot allò que podeu reciclar al contenidor verd:

SÍ QUE HI VA!

Ampolles

FlasconsPots de vidre que hagin contingut aliments

Pots de vidre de comètica i perfumeria

NO HI VA!

BombetesGots, plats i copes trencats

Peces de cristall

Vidres i miralls trencats

Tubs florescentsPots buits que hagin contingut medicaments

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *